Apr 19, 2011, 9:15 PM

* * * 

  Poetry » Phylosophy
497 1 5

*   *   *


Преструвам се, че не ми пука
за тоз живот, за този свят,
но нейде в мен стои капчука
и отброява дните, брат!

18 април, 2011 г.


© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??