4 may 2006, 23:53

....... 

  Poesía
963 0 4
... очаквах поне ред, или два,
... или поне "благодаря"
... нищо, само бeли и празни листа
... къде е все пак любовта???
... явно е само в мойта душа...

© Ру Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??