May 4, 2006, 11:53 PM

....... 

  Poetry
962 0 4
... очаквах поне ред, или два,
... или поне "благодаря"
... нищо, само бeли и празни листа
... къде е все пак любовта???
... явно е само в мойта душа...

© Ру All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??