6 mar 2007, 9:38

* * * 

  Poesía
671 0 1
Първи пролетни лъчи
озарили моите коси.
Първи пролетни цветя,
първи капчици роса,
с вас долавям трепета на любовта.
Тичам боса по зелената трева,
галя слънцето с ръка.
Радвам се на птичи песни,
на красивите цветя
и усещам, че съм жива,
че ме има на света.

© Петя Карачанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??