6.03.2007 г., 9:38 ч.

* * * 

  Поезия
670 0 1
Първи пролетни лъчи
озарили моите коси.
Първи пролетни цветя,
първи капчици роса,
с вас долавям трепета на любовта.
Тичам боса по зелената трева,
галя слънцето с ръка.
Радвам се на птичи песни,
на красивите цветя
и усещам, че съм жива,
че ме има на света.

© Петя Карачанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??