7 may 2007, 11:40

* * * 

  Poesía
998 0 4
 

Обичам себе си и утрините,

                           и света, и вас,

обичам у човека струните

и когато тъна във захлас.


Обичам музиката и града,

         тишината и морето,

обичам споделената дъга

и във хората детето.


Обичам раниците и асфалта,

                    и трева, и пейки,

обичам българската карта

и не понасям кухи лейки.


Обичам изгреви и залези,

           погото и лудостта,

обичам дъждовните размисли

и темата за наш'та свобода.


Обичам книгите и този молив,

         вдъхновението и нощта,

обичам листовете и душата

и да си излизавам любовта.

© Поля Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??