19 may 2022, 17:53

  Poesía » Verso libre
226 0 3

Намерих си малък прозорец,
с гледка към малка поляна.
"Малко" тъжно ми стана 
                           а можех,
да виждам "малко" ......
То пък..какво ни остана?!

© Орлин Будинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??