19.05.2022 г., 17:53 ч.

  Поезия » Свободен стих
183 0 3

Намерих си малък прозорец,
с гледка към малка поляна.
"Малко" тъжно ми стана 
                           а можех,
да виждам "малко" ......
То пък..какво ни остана?!

© Орлин Будинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??