19 мая 2022 г., 17:53

  Поэзия » Свободный стих
225 0 3

Намерих си малък прозорец,
с гледка към малка поляна.
"Малко" тъжно ми стана 
                           а можех,
да виждам "малко" ......
То пък..какво ни остана?!

© Орлин Будинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??