22 nov 2022, 11:57

*** 

  Poesía
180 0 0

Синята точка на моето тяло
по улици бели се движи.
Сателитите връщат сигнали
до устройството в левия джоб.
С всяка следваща стъпка
потъвам
       в потока от данни,
от които машинното време,
някой ден,
             ще роди интелект.

 

© Иван Бърдаров 2022. Всички права запазени.

© Иван Бърдаров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??