22.11.2022 г., 11:57 ч.

*** 

  Поезия
171 0 0

Синята точка на моето тяло
по улици бели се движи.
Сателитите връщат сигнали
до устройството в левия джоб.
С всяка следваща стъпка
потъвам
       в потока от данни,
от които машинното време,
някой ден,
             ще роди интелект.

 

© Иван Бърдаров 2022. Всички права запазени.

© Иван Бърдаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??