17 feb 2009, 14:23

. . . 

  Poesía » Otra
441 0 1
                  .  .  .

 

 

 

Живот, подобен на дърво -  

връх и корен.

В центъра е стволът -

разпнат.

© Аргос Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздрави!!!Давай все така
Propuestas
: ??:??