Feb 17, 2009, 2:23 PM

. . . 

  Poetry » Other
415 0 1
                  .  .  .

 

 

 

Живот, подобен на дърво -  

връх и корен.

В центъра е стволът -

разпнат.

© Аргос All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздрави!!!Давай все така
Random works
: ??:??