17.02.2009 г., 14:23 ч.

. . . 

  Поезия » Друга
399 0 1
                  .  .  .

 

 

 

Живот, подобен на дърво -  

връх и корен.

В центъра е стволът -

разпнат.

© Аргос Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрави!!!Давай все така
Предложения
: ??:??