24 jul 2012, 22:21

* * * 

  Poesía » De amor
466 0 1

Длани протягам към гладкото минало,                                                                                           с длани погалвам съня.                                                                                                                       Нещо отдавна изстинало,                                                                                                                    моля да стопли нощта.  

 

Губя се в дните отминали,                                                                                                                   

губя ви, мили, стари неща.                                                                                                                     Чувствам се много несигурна.                                                                                                            От болка изстина нощта. 

 

Длани отдръпвам изплашена,                                                                                                              

с длани изтривам съня.                                                                                                                        

Не искам парченца от счупени спомени.                                                                                         

Нека да вляза в деня.

 

                                                                                                                  

© МАРИЕТА ПИЛУКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??