6 jun 2007, 14:08

*** 

  Poesía
571 0 1
Не знам какво направи с мене,
но непрестанно мисля аз за тебе.
Времето с теб така бързо минава,
но чаровната усмивка винаги остава.
И тези трапчинки. Не мога да ги забравя!
Чувствата си не зная как да ти покажа.
Трудно ми е, не искам да заминаваш!
Поне недей да ме забравяш!
И, не на последно място, ще ти кажа,
че аз не съм от лед и ще ти докажа!
Колкото и странно да звучи,
просто, може би, не ми личи!

© Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Най-откровено ще споделя че ми звучи като долнопробна чалга!
Propuestas
: ??:??