27 oct 2011, 15:59

*** 

  Poesía » De amor
467 0 1

Нощта за мен е плакала.

Усетих я в съня си.

И в дългото очакване,

пронизало сърцето.

И в сълзите, прокапали

в очите на балкона ми...

Нощта за мен е плакала.

Но аз сънувах птиците,

по клоните накацали,

сред клоните разцъфнали

с любов как чуруликат

и будят любовта ни

със моето "обичам те".

© Роза Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??