Нощта за мен е плакала.
Усетих я в съня си.
И в дългото очакване,
пронизало сърцето.
И в сълзите, прокапали
в очите на балкона ми...
Нощта за мен е плакала.
Но аз сънувах птиците,
по клоните накацали,
сред клоните разцъфнали
с любов как чуруликат
и будят любовта ни
със моето "обичам те".
© Роза Василева Всички права запазени