12 jun 2008, 21:34

**** 

  Poesía » De amor
639 0 2
Сълза, пролята във нощта,
отново пада тя в тъма...
Как искам да се спра,
да забравя аз сега!
Да забравя тебе,
всичко досега.
Да се обърна и да тръгна
нейде без следа...
Но не искам да те лъжа,
лъжа само себе си така.
Сърцето си отворих,
за теб тупти сега.
И не мога да заровя
всичко онова.
И не искам да забравя,
щастлива съм - да...
И макар и със тъга,
щастие е това...

© Светослава Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??