11 ene 2008, 8:48

:( 

  Poesía
886 0 6
По пустите дебри на моето пладне
не никне зелена трева...
Кога ли безсилен духът ми ще падне,
положил в прахта тетива?

© Цветелин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??