11.01.2008 г., 8:48 ч.

:( 

  Поезия
883 0 6
По пустите дебри на моето пладне
не никне зелена трева...
Кога ли безсилен духът ми ще падне,
положил в прахта тетива?

© Цветелин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??