13 ene 2010, 13:27

* * * 

  Poesía » Otra
723 0 2

 

 

 

                                                       

                                                        Надвиснала

                                                        неискренност,

                                                        настъпената

                                                        радост, 

                                                        разпиляха цветовете на

                                                        Розата горяща.

                                                        Усмивката на Принца

                                                        замръзна.

                                                        Огледалото се счупи.

                                                        Без милост

                                                        от пръстите изтече

                                                        вяра.

                                                        Преляхме от

                                                        надежда.

                                                        Балончето се пукна.

                                                        Плюшени мечета,

                                                        утрото посрещнаха

                                                        в таралежена

                                                        премяна.

© Атанас Ганев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??