13.01.2010 г., 13:27 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
686 0 2

 

 

 

                                                       

                                                        Надвиснала

                                                        неискренност,

                                                        настъпената

                                                        радост, 

                                                        разпиляха цветовете на

                                                        Розата горяща.

                                                        Усмивката на Принца

                                                        замръзна.

                                                        Огледалото се счупи.

                                                        Без милост

                                                        от пръстите изтече

                                                        вяра.

                                                        Преляхме от

                                                        надежда.

                                                        Балончето се пукна.

                                                        Плюшени мечета,

                                                        утрото посрещнаха

                                                        в таралежена

                                                        премяна.

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??