16 feb 2011, 11:47

  Poesía » De amor
539 0 3

Ти излиташ като нощен ангел,
скрита в сенки непонятни.
Срамежлива като нощен лебед,
обвита в черни перли съвършени.

Летиш между времена и нрави,
нехайна за света досаден и измамен.
Седиш, мечтаеш и рисуваш,
криеш свойта нежност непорочна.

Скрита в божествена обвивка
на тъмната графиня.
Скрила от света
собствената светла рима.

© Борислав Луканов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??