16.02.2011 г., 11:47 ч.

  Поезия » Любовна
560 0 3

Ти излиташ като нощен ангел,
скрита в сенки непонятни.
Срамежлива като нощен лебед,
обвита в черни перли съвършени.

Летиш между времена и нрави,
нехайна за света досаден и измамен.
Седиш, мечтаеш и рисуваш,
криеш свойта нежност непорочна.

Скрита в божествена обвивка
на тъмната графиня.
Скрила от света
собствената светла рима.

© Борислав Луканов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??