16 февр. 2011 г., 11:47

  Поэзия » Любовная
542 0 3

Ти излиташ като нощен ангел,
скрита в сенки непонятни.
Срамежлива като нощен лебед,
обвита в черни перли съвършени.

Летиш между времена и нрави,
нехайна за света досаден и измамен.
Седиш, мечтаеш и рисуваш,
криеш свойта нежност непорочна.

Скрита в божествена обвивка
на тъмната графиня.
Скрила от света
собствената светла рима.

© Борислав Луканов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??