Дванайсет часа - Дванайсет часа
те чакам, ти пиша...
дванайсет часа - Дванайсет часа
до здрач... до здрач
Дванайсет години Дванайсет години
била съм въздишам
сън под клепачи от сняг. с гърдите на нощния мрак...
Дванайсет часа - Дванайсет писма -
те търся ти написах...
Дванайсет часа - Дванайсет загубени дни.
до здрач. Дванайсет години -
Дванайсет години ги пращах
напразно! Без отговор...
Те викам, Здрачът мълчи...
а после - мълча...
Дванайсет часа -
те гледам...
Дванайсет часа
до здрач.
Дванайсет години безследно
изчезна от устните смях.
© Петя Николова Todos los derechos reservados
Започни друга дузина!Дано да е по щастлива!
Поздрав за интересния стих!