* * *
На Веси
Мое малко момиче,
със красиви сияйни очи,
със момчетата тичаш
през поляни, цветя и гори.
Нежно детски ухаеш
на трева и на полски цветя
и навярно мечтаеш
за големите свои неща.
И не спирай, прекрасна,
преродена от мене душа,
всичко чисто е ясно
като детска голяма мечта.
© Надежда Маринова Todos los derechos reservados
като детска голяма мечта."
Поздрав!