29 abr 2012, 0:32

* * * 

  Poesía » Versos blancos
706 0 0

Дъждът навън вали,

по керемидите той ромоли,

а аз съм тук сама

със тъжни мисли в моята глава.

 

Ето, потичат отново сълзи

от мойте кафяви очи.

Капят бавно - една по една

и сливат се бързо с дъжда.

 

А ти пак не видя,

че имам болка една -

много липсваш ми ти -

не стихват мойте сълзи.

 

© ИметоМиЗначи Самота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??