2 jun 2009, 19:58

17 май, 1876 

  Poesía » Civil
725 0 23

Двеста смели мъже.

Двеста "луди глави".

Двеста Смърти.

И двеста Победи!

 

Помни малкият Бряг.

Помни  гордият Връх.

Помним ние.

И помни България!

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??