2.06.2009 г., 19:58 ч.

17 май, 1876 

  Поезия » Гражданска
745 0 23

Двеста смели мъже.

Двеста "луди глави".

Двеста Смърти.

И двеста Победи!

 

Помни малкият Бряг.

Помни  гордият Връх.

Помним ние.

И помни България!

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??