На твоя образ аз ще посветя
онова, което от години в себе си тая.
Любов, събирана в живота толкоз време,
че може да спаси и теб, и другите, но не и мене.
Ще видиш силна ярка светлина,
но не се плаши - това не е смъртта.
Вечността, която твоята обич ми подари,
използвам да спасявам изгубените като теб души.
Това съм аз, за мене всеки ден се будиш,
а нощем пак за мен в съня се губиш.
Така отново аз съм твоят смисъл да живееш,
дори и да ме няма - ти мойта песен ще запееш.
© Габриела Todos los derechos reservados