Защо да се смея,
когато
откъсвам от себе си
мислите на дете?
Как да горя в обич,
щом съм дървен Пинокио
и ще угасна
в сивкава пепел?
Как да прегръщам теб,
щом съм мрачно видение
в твоята нощ, Татко?
Защо да те търся, приятелко,
когато
отвътре си мъртва за мене?
Надежди,
оперирайте
моята болка!
© Милена Todos los derechos reservados