23 jul 2011, 11:28

1994 

  Poesía
677 0 1

123456789009876543211234567890

 

Вечен миг, дърво и прозорец,

а аз съм просто само човек,

фалшива любов, един мъж оголен

и мисля си аз дали съм във ред.

 

Народът живее, използва благата,

но аз не мога да бъда такъв,

а те живеят, хванали вятъра,

който ги блъска и кара напред.

 

Артист съм и мога добре да играя

по пътя, по който всички вървим,

но не искам да бъда в някаква стая,

останал без думи, без чуства, без плът.

 

Раят е близо няма измама,

светлината изгаря всички злини,

но скоро се виждаш хванат в капана

и гледаш безпомощно с тъжни очи.

 

Надеждите рухват, мечтите горят,

но нови се раждат - и те да умрат.

© Михаил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Финалът ти е страхотен - раждат се нови мечти, за да умрат и те...
Propuestas
: ??:??