10 jun 2012, 11:43

* * * 

  Poesía » De amor
515 0 6

 

 

 

* * *

 

Китките ѝ –  грях в окото на невинна птица.

Пръстите – изправена, усмихната дъга.

Душата ѝ – апокалипсис.

Гнездо на възторг и печал.

 

Кажете ми – как се обича

такава жена?

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??