10.06.2012 г., 11:43 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
514 0 6

 

 

 

* * *

 

Китките ѝ –  грях в окото на невинна птица.

Пръстите – изправена, усмихната дъга.

Душата ѝ – апокалипсис.

Гнездо на възторг и печал.

 

Кажете ми – как се обича

такава жена?

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??