Равна степ, утрото протяга се лениво.
Първите лъчи зоват два коня,
във вихър слети, от табора излетели.
Бяла Грация и Черен Вулкан,
препускат натам
хоризонта да покорят,
свободата да споделят...
Аз белия ще яхна, ти черния покори
и тяхната енергия в нас да заструи,
посоката вярна с тях да открием
може би...
© Мария Йорданова Todos los derechos reservados