В чашката кафе,
умората ме покорява -
ядът ми отминава,
но огорчението в душата
ми се утаява.
Обърках нещо,
може би душата?!
Загубих много време,
в лутане, в заблуди,
но пък за утеха...
откраднах си надежда!
© Сара Todos los derechos reservados
Тя, надеждата умира последна!