Тъмно е...Само в тихата стая е светло...
Затова не поглеждам навън!Дали тази вечер,
греят звездите - не зная?Дали има луна...?
Вчера бързо се беше скрила зад хълма!
Но се радвам, че улових мига и я видях
една такава усмихната, бяла...
Със звездите си тихо шептеше
за един свят изпълнен с любов
и зазиждаше надежда в сърцата
за утрото на бъдния ден...!
Тъмно е ...Само в тихата стая е светло!
Ще погледна навън...Дали греят звездите?
Дали има луна...?Или се е скрила отдавна
зад хълма и с вятъра нежен ще докосна
мечтите и може би ще разгадая
звездния код на всемира...
18.08.2018г
Катя
© Катя Todos los derechos reservados