Две десетилетия живея
и се мъча да го разбера
този свят. И плача, и се смея,
вечно търся правилния път.
И за краткото си земно време,
аз разбрах със сигурност едно -
нека хвърлят камъни по тебе,
ти човек бъди, прави добро!
Вярно, че не всеки оценява,
но поне един сред други сто
ще повярва в теб. Той заслужава
цялата ти искрена любов.
А пък времето така препуска...
Календарът просто си върви...
Всяка сила, знай, ще те напусне,
ако съвестта ти натежи.
Затова, недей да се страхуваш -
няма да си тук до край света...
Има начин друг да съществуваш -
да оставиш своята следа!
Редовете ти звучат наивно...
но чети ги и повярвай в тях!
А след още двадесет години
аз за теб ще ги напиша пак!
© Любимата Todos los derechos reservados
но чети ги и повярвай в тях!
А след още двадесет години
аз за теб ще ги напиша пак!
Много житейско и смислено съдържание!