21 ene 2014, 22:45

*** 

  Poesía » Filosófica
415 0 1

***
Топла съм загърната
... във скреж,
луната в пъти
... стопли се във мен
и прегръдка топла
... в ледени игли
разпръсна ме на атоми и
... шепот.
Вятър ме завихри
... нося се във него.
Лава ме погълна...
огнено горя...
И морска буря ме понесе
... с пясъка се разпилях
 и пръснах се... в нищото.
Пролетно ефирна съм
... в стихове... летя.

© Ванина Константинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??