1 ene 2009, 1:28

2009 

  Poesía
693 0 6
Тя дойде със звън на шампанско,
огнена заря и  веселба...
Пожелахме си да бъдем по-добри...
Тя дойде и вече е при нас...
2009-та година!!!
Година на желанията  и копнежите,
на мечтите и стремежите!...
Днес е първи януари,
ден първи на надеждите!...
 

© Живко Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??