5 ene 2023, 18:57

2023 

  Poesía » De amor
894 0 1

Ах, как прекрасна е новата година.

Наяден с баница при леля Ина

копнея за усещането за жената

копнея да напълни ми душата

една любов, трепетна и синебяла,

която толкова съм пожелал, а

здравето ще дойде в наший дом

щом пийнем с тебе сладък ром.

© Йотор Амер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??