5 янв. 2023 г., 18:57

2023 

  Поэзия » Любовная
893 0 1

Ах, как прекрасна е новата година.

Наяден с баница при леля Ина

копнея за усещането за жената

копнея да напълни ми душата

една любов, трепетна и синебяла,

която толкова съм пожелал, а

здравето ще дойде в наший дом

щом пийнем с тебе сладък ром.

© Йотор Амер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??