5.01.2023 г., 18:57 ч.

2023 

  Поезия » Любовна
563 0 1

Ах, как прекрасна е новата година.

Наяден с баница при леля Ина

копнея за усещането за жената

копнея да напълни ми душата

една любов, трепетна и синебяла,

която толкова съм пожелал, а

здравето ще дойде в наший дом

щом пийнем с тебе сладък ром.

© Йотор Амер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??