13 may 2010, 20:50

* * * 

  Poesía » Formas orientales
662 0 15

Съдбата – гола.

Животът – наметало.

Смъртта го сваля...

     ...

Мигът изпива

минало и бъдеще

на едри глътки.

     ...

Пак си играят

на прескочикобила

тъга и радост.

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??