May 13, 2010, 8:50 PM

* * * 

  Poetry » East forms
660 0 15

Съдбата – гола.

Животът – наметало.

Смъртта го сваля...

     ...

Мигът изпива

минало и бъдеще

на едри глътки.

     ...

Пак си играят

на прескочикобила

тъга и радост.

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??