Стигнах звездите,
това е началото,
а не намерих пътя към теб,
за да кацнат
върху рамената ми
твоите малки ръце.
Без пътека към тебе вървях
и се загубих в косите ти.
Подпалих ги с очи,
себе си сякаш запалих
и твоето слънце.
Прати дъждовете си!
Ще построя дъга след дъжда
и твоя дъх ще изпия.
© Павел Грамадов Todos los derechos reservados