14.12.2012 г., 10:49 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
401 0 0

Стигнах звездите,

това е началото,

а не намерих пътя към теб,

за да кацнат

върху рамената ми

твоите малки ръце.

Без пътека към тебе вървях

и се загубих в косите ти.

Подпалих ги с очи,

себе си сякаш запалих

и твоето слънце.

Прати дъждовете си!

Ще построя дъга след дъжда

и твоя дъх ще изпия.

© Павел Грамадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??