8 ago 2018, 1:33

**** 

  Poesía » De amor
803 1 2

Когато затворя очи,

виждам лицето твое.

Щом си тук, всичко 

друго е без значение.

Ще ти се отдам, без да

питам. Ще те любя, ще 

целувам устните ти. Ще те

любя, ще те галя. Не

разбираш ли, желая те

толкова силно, желая те 

искам те в прегръдките си.

© Надя Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??